0:00
/
“Újra együtt” lesznek az érdeklődők az Őszi Családi Napon

Visszatérnek a Családi Napok a szekszárdi Prométheusz parkba! A Szekszárdi Humánszolgáltató Központ minden évben többször szervez családi napokat városunk legnagyobb parkjába, ám a pandémia miatt több ideje nem volt már ehhez hasonló eseményük. Rengeteg programmal készülnek a családok szórakoztatására.

Épp ezért kapta az „Újra együtt” mottót az Őszi Családi Nap, amely szeptember 11-én, szombaton kerül megrendezésre 14:00-16:00 között.  tájékoztatott Toláczi Zsuzsanna, a Humánszolgáltató Központ vezetője.

Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják majd a kedvükre való foglalkozást

A programok között szerepelnek népi és ügyességi játékok, társasjátékok, puzzlek, fejlesztő játékok, fejtörők. Akinek jó a kézügyessége, gyárthat vicces lufifejeket, őszi díszeket és csattogó békát is. A legapróbbak sem fognak unatkozni, hiszen lesz színező sarok és hempergő is. Aki megszomjazik, különféle alma- és gyümölcsleveket kóstolhat. A SZIN Nonprofit Kft. is kivonul egy standjával és az érdeklődők kipróbálhatják az érzékenyítő játékokat.

Valaki nyereményben részesül

A központ előzetesen meghirdetett egy rajzpályázatot, aminek a „Legjobb nyári élményem a nyári napköziben” címet adták. Az eredményhirdetésre a családi napon kerül sor.

Az eseményen való részvétel természetesen ingyenes. A program eső esetén sajnos elmarad.

 

Kép: facebook.com