A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai részt vettek a 2022. augusztus 13-án Bonyhádon megrendezett Tarka Marha Fesztiválon és 14-én a felsőnánai búcsún. A felállított pavilonoknál az egyenruhások bűn és – balesetmegelőzési tanácsokkal is ellátták az érdeklődőket, emellett pedig bőszen toboroznak embereket szerződéses határvadásznak.

Mindenről széles körű felvilágosítást adtak

A szerződéses határvadász toborzás mellett a többi rendőrségi képzéssel kapcsolatban is felvilágosítást kaptak a megjelentek. A rendőrök az érdeklődők részére megadták a szükséges felvilágosítást, illetve átadták részükre a jelentkezési egységcsomagot.

A határvadászképzéssel kapcsolatban online a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes honlapon informálódhatnak az érdeklődők.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással. A képzésekkel kapcsolatban mindenki forduljon bizalommal a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.