Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

JoJo Siwa (2003) egy szempillantás alatt megosztó véleményekre bírta a világot, amikor megjelent a Karma című dala. Az amerikai Dance Moms-ban (2011) elhíresült személyiség a heves reakciókat azzal váltotta ki, hogy a dalszöveghez és magához a dalhoz nem sok köze van – az eredeti szerző ezen felbuzdulva kiadta a saját verzióját, kihasználva a felhajtást.

JoJo korábban is foglalkozott zenével, 2016-ban adta ki a Boomerang című dalát, illetve számos alkalommal került képernyőre eleinte kisebb szerepekben, gyakran saját magát alakítva.

Most azonban több új dallal is készül. Július 12-én jelenik meg debütáló albuma, a Guilty Pleasure, amelyen az első kislemez mellett négy új dal is hallható lesz. Az énekesnő Instagram oldalán jelentette be a hírt, ahol egy új dalból is hallható egy rövid részlet. A néhány másodperces ízelítő alapján a zenei stílus maradt a régi, és Siwa visszatért a 2012-es EDM/elektronikus pop hangzáshoz.