3 hónap
Pretty, a kanadai quarter horse ló az elmúlt hetekben vált igazán népszerűvé a TikTok-on: gondozója, Autumn Purdy ugyanis számos olyan videót osztott meg róla, amelyben különféle rock- és metal dalokra "headbangel."
 

 

A követők kérésére Autumn tett egy próbát egy country dallal is, a reakció alapján azonban nagyon úgy tűnik, hogy Pretty-t csak a súlyosabb zenék hozzák lázba.
 
A korábbi videókban olyan zenekarok dalai szerepeltek, mint a Rage Against The Machine, a Shinedown, a Rammstein, a Disturbed, a Motörhead és a Drowning Pool, de Pretty legnagyobb kedvencének a Slipknot bizonyult. A követők idővel elkezdtek érdeklődni, hogy Pretty vajon más zenei stílusokra is hasonlóan reagál-e, ezért Autumn lejátszotta neki Morgan Wallen 'Last Night' című szerzeményét, a szokásos hatás azonban elmaradt, sőt, a ló még el is fordult és arrébb ment, amikor azonban meghallotta a soron következő Pantera dalt, visszatért a korábbi rock- és metal számoknak tapasztalt lelkesedése.

 

Íme a Tik-Tok video:

@emilyautumnmoto Replying to @Alex Hooft inside for our routine vaccines (the abuse i know ????) Sorry @morganwallen , @Pantera ? original sound – Autumn Purdy