Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az 1990-ben bemutatott Mint a villám egyik emlékezetes betétdala volt a The Last Note Of Freedom, a Whitesnake frontembere, David Coverdale előadásában. Az énekest a film főszereplője, Tom Cruise kérte fel a feladatra, ő azonban mégsem miatta, hanem a dal producere, Trevor Horn miatt mondott igent.
 

 
"Tom nagyon szerette volna, hogy én énekeljem a dalt, de éppen a Slip Of The Tongue turné kellős közepén voltunk, úgyhogy elég szoros volt az időbeosztásunk és nem is éreztem túl jól magam. Normál esetben nemet mondtam volna, de amikor kiderült, hogy Trevor Horn-nal dolgozhatok, tudtam, hogy ezt nem szabad kihagynom. Régóta nagy tisztelője vagyok a munkásságának és szerintem ő minden idők egyik legjobb producere, úgyhogy a San Francisco-i koncertünk után rögtön intéztem egy magángépet és odarepültem. Megmondtam Trevor-nak, hogy elég pocsékul vagyok, de ha a felvétel nem is lesz jó, legalább találkozhattam vele, és nekem már ezért megérte. Erre megkínált egy hatalmas jointtal és kiderült, hogy pontosan erre a gyógyszerre volt szükségem."

Emlékeztek még erre a dalra?: