Mondhatni szó szerint. A Gyulai Pálinkafesztiválon idén is kiválasztották az Év Pálinkás Bonbonját. Magas volt a nevezett termékek száma, közel 150.
Kiemelkedett a Tündércsoki két remeke
Tornóczky-Pásti Krisztina nem először járt stúdiónkban, s bízunk abban, hogy nem is utoljára hódítja meg a zsűri ízlelőbimbóit.
Az idei versenyt egy arany- és ezüstminősítéssel zárta.
„A bonbonok 10 százaléka lett arany, a zsűri szerint ezek a termékek akár nemzetközi szinten is megállnák a helyüket”
– fogalmazott Krisztina.
Ízek és esztétikum
Mindkettő számít. A tolnai csúcscsoki mindegyike hozzáadott cukor nélkül képes elvarázsolni a fogyasztókat.
„Az Árpád Pálinka kávépárlatával készült kávékaramell bonbon arany minősítést nyert, és elhozta a Gyulai Várfürdő különdíját is. A Málnavarázslat bonbon, ezüst értékelést kapott, ez pedig a Brill Pálinkaház málna pálinkájával került megalkotásra.”
Az alkohol megfelelő mértékű használatával egy csokoládé maga a mennyei ízeket jelenti, egy igazi ízorgia.
S amilyen élvezettel beszél Krisztina a kis „csábítókról” az ember szinte le sem tenné a csinos kis dobozt, míg egy darab is rejlik benne.