A Paks FC gólkirálya

2020 nyarán érkezett Kaposvárról a csapatba. A tavalyi évad nagy áttörést hozott a klasszikus center életében. Kezdőként összesen harmincegyszer vette be ellenfelei kapuját. Hat összecsapás alkalmával duplázott, míg egy mesterhármast is szerzett. Jelenleg hatszoros válogatott, mely mérkőzéseken zseniális megmozdulásai voltak Marco Rossi csapatában.

„Nagyon sokat köszönhetek Paksnak, a legjobb döntés volt karrierem során, hogy két éve ide igazoltam. Egy ilyen tavalyi szezon után azonban jött egy olyan szakmai lehetőség, amivel ilyenkor élni kell. Kiváló bajnokság jó csapatánál próbálhatok tovább fejlődni, de mindig meleg szívvel fogok visszagondolni Paksra. Mindent hálásan köszönök a klub valamennyi munkatársának és a szurkolóknak egyaránt.” – fogalmazott búcsúzóul Ádám Martin.

Szerződése 2026-ig szólt volna a Paksi FC-vel, de az Ulsan kivásárolta.

„Ádám Martin szerződtetése kiváló döntés volt. Sokat köszönhetünk neki és Ő is klubunknak. Nálunk lett válogatott játékos, valamint NBI-es gólkirály. Játékával nagyban hozzájárult csapatunk jó szerepléséhez. Kívánjuk számára, hogy egy sikeres időszakot abszolváljon a dél-koreai csapatnál, és természetesen nagy szeretettel várjuk majd vissza” – nyilatkozta Haraszti Zsolt ügyvezető.

Képek: Paksi FC