Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az U19-es futball válogatottra egy felkészülési táborban, majd két felkészülési mérkőzésen vett részt 2022. augusztus 21-25 között, melyekre a Paksi FC játékosát, Szécsi Patrikot is meghívták.

„Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy újra behívót kaptam. Örülök, hogy ismét élhetek a bizalommal, a bizonyítási lehetőséggel a válogatottban, szeretnék ezekkel élni is, és megtapadni a legjobbak közt. Ami a két felkészülési találkozót illeti, szeretnék minél többet a pályán tölteni. Célom, hogy jó játékkal rukkoljak elő, valamint, hogy a csapat is jól futballozzon.” – fogalmazott a tizennyolc éves balszélső védő.

Kindl Istvánt már harmadszor adott neki lehetőséget.

A tartalékcsapat vezetőedzője így nyilatkozott Patrikról és új lehetőségéről:

„Örülök! Patrik egy nagyon tehetséges, jó szellemiségű, fiatal játékos, aki már a nyitányon, Dunaújvárosban rögtön kiváló teljesítményt nyújtott. Bízom benne, hogy a válogatott szereplése is jól sül el, ami további plusz lökést ad paksi pályafutásában is. Ez a tábor kiváló visszaigazolás lehet számára, miszerint nyáron jó döntést hozott, mikor klubunkat választotta. Ezzel kapcsolatban aláhúzandó, immáron egyre több fiatal tehetségünk tűnik fel a korosztályos válogatott csapatokban, ami szintén klubunk megkérdőjelezhetetlen fejlődését mutatja.”

Kép: Paksi FC