Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

100%-ig megegyező pókmotívum található Doja Cat új lemezborítóján és egy német metálcsapat, a Chaver új albumán. Mindkét borítót ugyanaz a művész készítette.

Az oregoni Dusty Ray Doja Cat-től és egy német metálcsapattól, a Chavertől is megrendelést kapott. Mindketten albumborítójukat tervezették meg a művésszel, aki egy végzetes hibát követett el: ugyanazt a pókmotívumot használta. Doja Cat Scarlet című korongja, amíg a Chaver Of Gloom című debütáló albuma az értintett az ügyben. A bonyodalmat csak tetőzte, hogy mindkét nagylemez szeptember 22-én jelenik majd meg.

A jelenlegi állás szerint a Chaver tarthatja meg a pókot, hiszen ők előbb hozták nyilvánosságra a korongjukkal kapcsolatos grafikai anyagot. A lemezborítót készítő oregoni művész már le is vette saját oldaláról Doja Cat Scarlett című albumborítóját. Úgy fest új grafikai anyagra lesz szüksége az énekesnőnek.