Új sportszakmai igazgatót neveztek ki

A testület megköszönte Kámán Bálint eddigi munkáját és Scheidler Gézát kérte fel az olimpia után megkezdődő új korszak szakmai munkájának irányítására.

"Megtisztelő a felkérés, köszönöm a bizalmat! Minden erőmmel azon leszek, hogy meg tudjak felelni ennek a kihívásnak, hiszen a következő néhány év meghatározó lesz a magyar atlétikában, ha ügyesek vagyunk, egy új dimenzióba tudjuk helyezni a sportágat.”

köszönte meg kinevezését Scheidler Géza.

Gyulai Miklós a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke

"Tokió után minden erőnkkel, legjobb szakmai tudásunkkal a Budapest 2023 világbajnokságra készülünk és a célnak megfelelően alakítjuk át a MASZ működését is. Személyesen én is köszönöm Kámán Bálint eddigi munkáját és sok sikert kívánok neki a további pályafutásához. Scheidler Gézát azt gondolom, hogy nem kell bemutatnom senkinek, a magyar atlétika egyik ismert személyisége, akinek az a megtisztelő feladat és óriási felelősség jutott, hogy Spiriev Attilával, a Budapest 2023 Kiemelt Atléta Program szakmai vezetőjével együttműködve a hazai rendezésű világbajnokság minden szempontból sikeres legyen!”

– nyilatkozott Gyulai Miklós a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke.

Scheidler Gézának a Kölyökből Atléta Program vezetőjeként edzői munkája mellett az utánpótlás biztosításának koordinációja volt a feladata, valamint az az Atlétikai Club Bonyhád vezetőedzőjeként dolgozott.

Változások Bonyhádon is

Az Atlétikai Club Bonyhád elnöke, Kirchné Máté Réka gratulált Scheidler Gézának, aki a továbbiakban is ellátja edzői feladatait, a klub szakmai irányítását azonban már nem tudja vállalni, így szeptember 1-től Csábrák János az Atlétikai Club Bonyhád vezetőedzője.