A Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztályában folytatódik a Kölyökből Atléta Program a 2022/23-as tanévben is. Szeptemberben újabb csoportok indultak: egy-egy minimum 15 fős csoport a Babits Mihály Általános Iskolában és a Várdombi Általános Iskolában.

Szerdán volt az első verseny

A szeptember-októberi regionális versenyek után eljött az egyesületi versenyek ideje. Az első verseny szerdán zajlott a Garay Általános Iskolában tíz csapat részvételével. Két-két csapatot indított a Gyakorló, a Garay, a Dienes és a Szent József, és bemutatkoztak a Babitsosok és a várdombiak is egy-egy csapattal. A 2013-14-ben született gyerekek gátváltóban, sprintváltóban, békaugrásban, helyből hármasugrásban és medicinlabdahajításban mutatták meg tudásukat.

Decemberben lesz a következő verseny 

A következő egyesületi versenyre decemberben kerül sor, addig is a gyerekek az iskolai foglalkozásokon tovább gyakorolnak és fejlesztik a képességeiket a csoportvezetőik irányításával.

Az egyesületben Katona Kitti, atléta, főiskolai hallgató vette át szeptembertől a Kölyökből Atléta Programmal kapcsolatos szervezési feladatokat.