Idén már 52 éves az Aerosmith, akik nemrég két és fél év és különféle problémák után ismét színpadra léptek. Steve Tyler és Joe Perry öt évtizede a banda oszlopos tagjai, a kapcsolatuk azonban korántsem volt mindig felhőtlen és egyes hírek szerint a színpadon kívül a mai napig ki nem állhatják egymást.
 

A párost sokáig csak a Toxikus Ikrekként emlegették önpusztító életmódjuk és féktelenül drogozásuk miatt, amiről a zenekar basszusgitárosa, Tom Hamilton ezt nyilatkozta: "a sajtó kezdett el Toxikus Ikrekként hivatkozni Steven-re és Joe-ra. Eljutottunk arra a pontra, hogy bármit megkaptunk, amit akartunk, és ez nagyon veszélyes. Hatalmas villáink, Ferrarijaink és persze végtelen drogkészleteink voltak. Mégis hova vezethet az ilyesmi?"
 
Bár Tyler és Perry jól tudtak együtt dolgozni, a drogok és a folyamatos bulizás egy idő után az alkotói munka rovására ment és a két zenész kapcsolatában is feszültségeket okozott. A helyzet végül annyira elfajult, hogy egy heves vita után a gitáros 1979-ben úgy döntött, kilép az együttesből.
Perry ugyan öt évvel később visszatért és azóta is együtt zenélnek, a színpadon kívül azonban nem igazán van kapcsolat köztük. A gitáros 2014-ben adta ki Rocks: My Life In And Out Of Aerosmith című könyvét, amelyről így nyilatkozott: "Steven már megírta a saját igazságát az ő könyvében, és természetesen joga van hozzá, hogy úgy értelmezze a dolgokat, ahogy akarja, ugyanakkor remélem, hogy ő is elfogadja, hogy én sok mindent máshogy láttam és éltem meg. Az is biztos, hogy én nem adok senki szájába szavakat és nem hozok fel olyan beszélgetéseket, amiket nem is hallhattam."