Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lezajlott a tanév utolsó Kölyökből Atléta Program keretein belül szervezett Szekszárd és környékbeli iskolák csapatversenye. Ezúttal a a Gyakorló iskola adott otthont a megmérettetésnek.

U10-es korosztályban a gyerekek összemérték tudásukat célba dobásban, helyből távolugrásban, gátfutásban valamint kislabda hajításban, ahol a Baka István Általános Iskola csapata az 5. helyen végzett.

A csapat tagjai: Bicskei Laura, Eigner Dominika, Szabó Panka, Szántó Dorina, Nagy Nimród, Bodor Gergő, Ferger Eszter Anna

U12-es korosztályban a versenyszámok között volt távolugrás, helyből ötösugrás, gátfutás és vortex (sípoló rakéta) hajítás is. Az iskola csapata az 5. helyet szerezte meg.

A csapat tagjai: Babits Zorka, Márkvárt Szofi, Pásztori Zsófia, Plesz Hanga, Tamás Szofi, Erlich Dániel, Kirschner Attila, Végh Zsófia

„Az U10-es korosztály ezzel befejezte a tanévre vonatkozó versenyszezont, de az U12-es diákjainknak még drukkolhatunk a Regionális Kölyök Atlétika csapatversenyen és a Regionális Egyéni Pályaversenyen is.”

(forrás, fotó: Itt ÖTÖS lehetsz – Szekszárdi Baka István Általános Iskola)