Teiml Ágnes Ildikó érdemelte ki. A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársa a Rendőrség Napja alkalmából vehette át az elismerést.    

Teiml Ágnes Ildikó 2000. július 1-jei hatállyal került a Bonyhádi Rendőrkapitányság állományába, közalkalmazotti jogviszonyba, mint gyors- és gépíró. 2000. október 1-jével az Igazgatásrendészeti Alosztály előadója lett. 2004. január 1-jével az Őr- és Járőrszolgálati Alosztályon látott el előadói feladatokat, majd 2005. január 15-ei hatállyal került a Közlekedésrendészeti Alosztály állományába, előadói beosztásba. 2017. szeptember 16. napjától ellátja a Bonyhádi Rendőrkapitányság bűnjelkezelői feladatait. 2019. február 1-jével rendvédelmi igazgatási alkalmazotti jogviszonyba került és ügykezelőként folytatta munkáját a Közlekedésrendészeti Alosztályon. 2021. október 1-jével a Rendészeti Osztályra került, feladatait azonban a Bűnügyi Osztály ügykezelőjeként látja el jelenleg.

Munkáját szakszerűség, pontosság, jogszerűség jellemzi. Szorgalma kimagasló, a feladatai ellátásához szükséges jogszabályi és egyéb ismeretei átlagon felüliek, melyeket gyakorlati munkavégzése során kiválóan alkalmaz.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság állományában eltöltött több mint húsz év során a kötelező elismeréseken kívül szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért több alkalommal is vezetői dicséretben és jutalomban részesült.

Az elismerést Szabó Csaba r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitánytól vehette át.

Gratulálunk az elismeréshez!