Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy darabig biztos nem lesz látható a Madonna életéről készülő film: a Variety információi szerint a Universal Pictures leállította a forgatást előkészítő munkálatokat, és levette a napirendről a projektet.

A döntés állítólag azért született, mert Madonna most a nemrég bejelentett világkörüli turnéjára koncentrál, és nincs ideje dolgozni a produkción. 

A hír azért is meglepő, mert a film készítői már több informátor szerint is megtalálták a megfelelő személyt a főszerepre: Julia Garner lett a befutó, pedig Florence Pugh, Alexa Demie és Bebe Rexha is pályázott a szerepre.

Madonna, aki rendezői feladatokat látott volna el a projekt során, korábban úgy nyilatkozott, "különleges életet élt, ezért a filmjének is különlegesnek kell lennie". Illetve azt is fontosnak tartotta, hogy ő irányítsa a film forgatását, mert ahogy mondta, korábban már "többször próbáltak filmet készíteni" az életéről, de leginkább "nőgyűlölő férfiak".