Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hallottunk már furcsa és meghökkentő sztorikat, de ez tényleg hihetetlen: egy nő minden egyes reggel új kontaktlencséket tett be anélkül, hogy az előző napi lencséket eltávolította volna.

Egy orvos osztotta meg azt a kifejezetten bizarr videót, melyen látszik, ahogy nem kevesebb, mint 23 kontaktlencsét távolít el egy páciense szeméből: Dr. Katerina Kurteeva az Instagramon tette közzé a csak erős idegzetűeknek javallott videót, melyen egy nő szeméből sorra halássza ki a lencséket.
Az orvos a videó leírásában megosztotta, hogy a nő azzal a panasszal fordult hozzá, hogy 23 napon keresztül egymás után rakta be az új lencséket anélkül, hogy az előzőeket kivette volna.

“Ritka alkalom, amikor valaki “elfelejtette” kivenni a kontaktlencsét éjszaka, és minden reggel folyamatosan újat tett be. 23 nap egymás után!!! Tegnap a klinikámon kivettem a kontaktlencse-csokrot.”
A felvétel ezen a linken megtekinthető, ám felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy csak erős idegzetűeknek javalljuk a videó megtekintését.
Az orvos megosztotta, közel 20 éves pályafutása során még soha nem látott ilyet, sőt, még maga a páciens sem hitte el, és megkérdezte, “biztos vagyok-e abban, hogy hányat számoltam”. Végezetül mindenkit megnyugtatott, a betegnek felírt egy szemcseppet és máris jobban érzi magát.