Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2022. november 5-én iktatták be a Rock And Roll Hírességek Csarnokába a tavalyi jelölteket, köztük Dolly Parton-t és a Judas Priest-et, a gálán pedig egy nagyszabású közös produkcióra is sor került, amikor a fellépők az énekesnő örökzöld slágerét, a Jolene-t adták elő. Néhány sor erejéig Rob Halford is duettezhetett Dolly-val, akinek régóta nagy rajongója és úgy érzi, hogy talán át is lépett egy bizonyos határt.
 
"Előtört belőlem a túlpörgő meleg énem, és éreztem, hogy egyszerűen muszáj Dolly közelébe férkőznöm.   Talán át is léptem egy bizonyos határt, de nem bírtam magammal. Igazi rajongóként viselkedtem és lehet, hogy a végén ez már egy kicsit kellemetlen volt. Én azóta sem néztem vissza a felvételt, de akik látták, azt mondták, hogy nagyszerű volt, és csak ez számít. Varázslatos érzés volt mellette állni és érezni a belőle áradó szeretetet, boldogságot és örömöt. Elképesztő tehetség. Órákig lehetne sorolni a dalait és a története is nagyon különleges. Éppen a napokban néztem meg a róla szóló Here I Am című dokumentumfilmet a Netflixen. Lenyűgöző elszántsággal és kitartással haladt előre, pedig a rock and rollban sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. Ő az élő példa arra, hogy ha hiszel magadban és a társaidban, minden akadályt legyőzhetsz és sikeres lehetsz. A mai napig a csúcson van és hamarosan egy rockalbummal jelentkezik, amit mindannyian izgatottan várunk.

Nem is tudom szavakba önteni, hogy mit éreztem, amikor elénekelhettem vele pár sort a Jolene-ből. Vannak köztünk bizonyos párhuzamok. Mindketten ugyanabban az életszakaszban tartunk és ugyanazt a generációt képviseljük, ha fogalmazhatok így. Valószínűleg ez a kapcsolat is közrejátszott abban, hogy sokan úgy gondolják, ez volt minden idők egyik legjobb és legemlékezetesebb produkciója a Csarnokban."