Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Guns N' Roses basszusgitárosa, Duff McKagan a Guitar World-nek adott interjújában beszélt arról, hogyan birkózik meg a depresszióval és a pánikrohamokkal, és elárulta, hogy egy szakember, valamint Slash is segített neki ebben.

 

 
"Igazából az intenzitásuk és a gyakoriságok nem változott, de már jobban kezelem őket. Tudom, hogy segít, ha rejtvényt fejtek és gitározom, vagy éppen, ha vizet iszom és mandulát eszem, mert ezek elősegítik a megfelelő légzést. Lehet, hogy furcsán hangzik, de tényleg így van. Szóval igyekszem megtenni, amit tudok, de emellett szakértő segítséget is kapok. Heti rendszerességgel átbeszéljük a dolgokat, ami nagy megkönnyebbülés számomra. Mióta megtudtam, hogy a biztosításom a mentális egészségemre is kiterjed, ki is használom ezt, és tényleg van is értelme.
 
Slash szintén fontos támaszom volt ebben a küzdelemben. Azóta ismerem, hogy annak idején Los Angelesbe költöztem, és miután elmondtam neki, hogy pánikrohamaim vannak, rögtön azt felelte, hogy majd együtt legyőzzük őket. Sokszor kaptam rohamot úgy, hogy együtt voltunk, és mindig remekül el tudta terelni a figyelmemet. Ahogy látta, hogy baj van, azonnal bedobott valami olyasmit, hogy 'észrevetted már, hogy az első Led Zeppelin albumon ez meg az van?' Szóval ő is nagyon sokat segített."