Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az U11-es bajnokság utolsó fordulójában a KSC B-csapata a 6. régió E-csoportjában, Pécsett lépett pályára. Stierné Jankovics Mária lányai egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a 2022/2023. évi bajnoki küzdelmeket.

“A KSC B-csapata a legutóbbi két győzelmének köszönhetően a nyolcadik fordulóban egy csoporttal feljebb lépett, és az E-csoport második helyezettjeként egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a 2022-2023-as bajnoki szezont.”

NKA PÉCS KENGURU LEÁNY/C – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B 45-29 (4-4, 11-7, 11-6, 13-8 – 6-4)

Szekszárd: LAKI 11, SARUDI 8, Farkas 5, Soós 2, Bachusz 1, BALÁZS 1, Molnár 1, Farkas, Fricsi, Hurtony, Mészáros, Takács, Tóth. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Mindkét csapat nagyon idegesen kezdett. Sok helyzetünk volt, de sorra kimaradtak a dobások, nem boldogultunk a szoros és agresszív védekezéssel. Ellenfelünk aztán hamar magára talált. A második negyed után még adva volt a lehetőség: a büntető dobásokkal szépíthettünk volna, de csak négy játékosunk talált be. Nyerhető mérkőzés csúszott ki a kezünkből.”

KASI/C – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B 0-20

“Másik ellenfelünk, a KASI/C sajnos érvénytelen sportorvosi engedélyekkel érkezett, így hivatalosan nem léphetett pályára. Edzőmérkőzést játszottunk ellenük, ahol végre már közel ötven pontot sikerült dobnunk, és ezzel győztesen hagytuk el a pályát (39-47). Mindenki kivette a részét a sikerből, sokkal bátrabban és harcosabban játszottunk.”

“A 2012-ben született játékosaink korosztályt váltanak, és jövőre az U12-es csapatot erősítik. Sok sikert kívánunk mindenkinek, természetesen a fiatalabbaknak is!”