Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Noha az illinois-i Rockford rendőrei még mindig keresik az elkövetőt, a chicagói rendőrség egy nappal később megtalálta a furgont.

Az illinois-i Rockford egyenruhásai jelenleg is nagy erőkkel keresik azt a férfit, akit azzal vádolnak, hogy ellopta egy temetkezési vállalat egyik furgonját, melyben egy holttest is volt.
A hatóságok közlése szerint Collins & Stone temetkezési vállalat egyik furgonját szombat délután lopták el a cég telephelyéről, kiemelve, hogy a 47 éves Curtis Brown holtteste még mindig a járműben volt.
Noha a chicagói rendőrség vasárnap megtalálta a furgont, a holttest eltűnt. A rockfordi rendőrséget végül este értesítették arról, hogy megtalálták a holttestet Chicagóban, a S. Manistee 8200-as tömbjében.
A holttestet végül Winnebago megyei halottkémi hivatal szállította vissza Rockfortba.

A nyomozók közlése szerint a gyanúsított a 23 éves Deon Howard, az államügyész pedig lopott jármű jogtalan birtoklása és holttesttel való visszaélés miatt engedélyezte a vádemelést az elkövető ellen. Azóta az elkövető édesanyját is értesítették, aki úgy fogalmazott, “szétmennek az idegei” az esettől és “rosszul van” attól, amit fia tett.