Kezdőlap TOLNA Tolna - Sport

Ezrek vettek részt a Kihívás Napján

A hétvégén tartották meg a Kihívás Napját Dombóváron. 

Sokan fogtak össze

A nap egy közös reggeli tornával indult. Napközben Reizingerné Rostás Andrea aerobik oktató, a Dombóvári Focisuli Egyesület, a Dombóvári Kosárlabdasuli, a Forgi Box Club Ökölvívó Egyesült, a Dombóvár 2004. Egyesület, a Dombóvári Karatesuli Egyesület, a Dombóvári Sportiskola Egyesület, a Dombóvári Amatőr Röplabda Club, a Dombóvári Vasutas Atlétikai és Szabadidő Egyesület valamint a Jumpers Kötélugró Egyesület mozgatták meg az érdeklődőket.

Volt közös séta a Szigeterdőben, de az idősek otthonában és az óvodákban sem maradhatott el a mozgás, Reizingerné Rostás Andrea tartott pulzusnövelő tornát. A Z2 Gym Cross edzőterem délelőtt fogadta a vendégeket, valamint a tekepálya is egész nap nyitva állt, ahol a Dombóvári Spartacus Szövetkezeti Sportegyesület várta az érdeklődőket. Reggel és délután a Farkas Attila Uszoda is kinyitotta kapuit az érdeklődők előtt és ingyenes úszási lehetőség biztosított mindenkinek.

A Lampert Gábor Edzőteremben jó kedélyű boksz edzést szerveztek. A Buzánszky Jenő Sportkomplexumban a Dombóvári Amatőr Röplabda Club játékosaival lehetett edzeni, a Forgi Box Club is csatlakozott a kihíváshoz, valamint az Ujvári Kálmán Sporttelepen a Bozsik program is az próbaedzések szellemében zajlott.

Ez a nap ékes példája az összefogásnak és a közös munkának.