0:00
/
Fantasztikus programokkal ünneplik a tizedik évfordulót

2014 őszén egy baráti beszélgetés alkalmával merült fel Kovács Lászlóban, hogy „miért kell olyan messzire menni egy jó kis buliért?” Miért nem lehet mindezt Szekszárdon is megcsinálni? Innen indult a népszerű Vibe sorozat története.   

2014 novembere

Ekkor volt az első esemény, mely megalapozta a jövőt.

„Ma is hálás vagyok a kezdeti segítségért Táborfi Gábornak. Tíz évvel ezelőtt az ő klubjában indult útnak a sorozat egészen a klub bezárásáig. Ezután kisebb, családiasabb eseményeket, „titkos bulikat” szerveztünk, majd a Szekszárdi Est menedzsmentje adott lehetőséget”

– fogalmazott Kovács László. A covid időszaka alatt csak a Vibe Terasz események futhattak.  

A vírus időszaka után viszont a  „Vibe Terasz” események egyre népszerűbbek lettek.

Egyre több helyszínre jut el a sorozat, és mindenhol telt házzal futnak ezek a kora esték, igazi hiánypótló zenei eseményként Szekszárdon, illetve már egyre több helyen az országban is.  

„A Tringa pincészet tulajdonosa Gál Attila „letévedt” egy rendezvényünkre, innen vezetett az út a szó szerint idilli szőlőbirtokokra.”

László szerint a kezdetek előtt már jó 10 éve nem volt Szekszárdon olyan elektronikus zenei esemény, amit ők képviselnek. Napjanikra a house zene uralja a bulikat, a techno háttérbe szorult a helyszínek és a közönség jellege miatt is.

„Olyan előadókat hívunk, akik meg tudják szólítani a közönséget.”

Nyáron még 3 nagy eseményt szerveznek, így érdemes a Vibe közösségi oldalát bekövetni.