Néhány hasznos infó Neked is, ha felvettek a PTE KPVK-ra vagy éppen már haladsz a diploma felé. 

A félévet tanévnyitó ünnepség keretében, Szekszárdon 2023. szeptember 4-én, 11 órakor nyitják meg.

A pécsi első éves hallgatóknak és valamennyi felsőbb éves hallgatónak a szekszárdi tanévnyitó ünnepségen való részvétel nem kötelező, de szeretettel várják őket. Pécsett 2023. szeptember 5-én, 11 órakor köszönti a felvett hallgatókat Dékán úr és a Kar vezetése, amelyen az első éves nappali tagozatos hallgatóknak kötelező megjelenni.

Az orientációs programok a tanévnyitó után lesznek mindkét helyszínen. Bemutatkozik a Tanulmányi Hivatal és a szakfelelősök röviden ismertetik az adott szakot.

Az oktatás felsőbb éveseknek 2023. szeptember 4-én, hétfőn kezdődik jelenléti formában.

Figyelem! Dékáni szünet

Mely valamennyi hallgatóra vonatkozik. A tanévnyitó ünnepség és a dékáni köszöntő, valamint az orientációs programok alatt dékán úr szünetet rendel el az adott képzési helyszínen:

Szekszárdon: 2023. szeptember 4. hétfő 11:00 – 13:00 között,
Pécsett: 2023. szeptember 5. kedd 11:00 – 13:00 között.

Az elsőéves szekszárdi nappali tagozatos hallgatóknak az oktatás 2023. szeptember 4-én, az orientációs programot követően kezdődik. Ha délelőtt lenne órarendi órád, az még szeptember 4-én nem lesz. Az elsőéves pécsi nappali tagozatos hallgatóknak az oktatás 2023. szeptember 4-én már elkezdődik, szeptember 5-én, az orientációs programot követően kezdődik (amennyiben délelőtt lenne órarendi órája, az szeptember 5-én nem lesz megtartva).

A levelező tagozatos hallgatóknak a Tanévnyitó Ünnepségen való részvétel nem kötelező!

Sikeres tanévet kívánunk!