Egy esetben a tolatás szabályainak megsértése miatt ütközött neki egy autós Szekszárdon egy bevásárlóközpont parkolójában egy másik kocsinak. Egy másik autós figyelmetlensége miatt hajtott neki egy, az út szélén parkoló járműnek. Egy vadelütés is a 6313-as úton Gyönk térségében.

Csütörtökön egy körözött férfit fogtak el kollégáink Szakályban

A dombóvári férfi körözését azért rendelte el a bíróság, mert nem jelent meg a tárgyaláson. Emiatt őt őrizetbe vették a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai, és a mai napon bíróság elé viszik.

Szekszárdon ellenőriztek egy autóst a járőrök. A sofőrrel szondát fújattak, mely pozitív értéket mutatott. Ittas járművezetés miatt kell felelnie, a helyszínen a vezetői engedélyét is bevonták.  

A vármegye útjain két olyan sofőrrel szemben is intézkedtek az egyenruhások, akiknek nem volt jogosítványuk, és így ültek a volán mögé. Egyiküket a szekszárdi rendőrök igazoltatták, és szabálysértési eljárást indítottak vele szemben. A másik férfi rosszabbul járt, őt a dombóvári rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe is vették. A mai napon állítják bíróság elé.  

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy járművet vezetni csak vezetésre képes állapotban lehet. Aki vezetői engedéllyel nem rendelkezik, az nem ülhet a volán mögé, ha mégis ezt teszi, akár őrizetbe is vehetik, és a bíróság elzárással sújthatja.