Ez az elmúlt napok mérlege. Pénteken két sérüléses és három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés.  Reggel a 6235-ös mellékúton történt egy sérüléses baleset. Egy autós nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, egy jobbos kanyarban megcsúszott a nedves úton, majd a szemközti oldalon árokba hajtott. A sofőr nem használta a biztonsági övet, ő is és utasa is könnyebben megsérültek.

 Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán egy autós a vizes úttesten elveszítette uralmát a kocsi irányítása felett és a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. Onnan visszatért az úttestre és egy, a haladó sávon közlekedő személyautónak ütközött, ami ettől irányíthatatlanná vált és a sávokat elválasztó szalagkorlátnak csapódott.

A balesetben a vétlen sofőr súlyosan megsérült.

Tamási és Hőgyész térségében egy-egy vadelütés történ, Dunaföldváron egy parkoló autó visszapillantó tükrét rongálta meg egy figyelmetlen autós, majd elhajtott.

Szombaton is volt feladata a rendőröknek

Az 56-os főúton történt baleset, amikor egy autós egy jobbra ívelő kanyart követően az egyenesben elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett, majd a szemközti oldalon letért az útról és egy mezőgazdasági területet drótkerítésnek ütközött. Három beton oszlopot kitörve, tetejére borulva állt meg. A balesetben a sofőr könnyebben, utasa súlyosan sérült.

Bonyhádon történt egy sérüléses baleset. Egy autós nem adott elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak. A biciklis könnyebben megsérült.

Az anyagi káros balesetek között volt egy vadelütés Kocsola térségében, Felsőnyéken egy álló autónak, az M6-os autópályán Decs térségében a szalagkorlátnak hajtott egy-egy ismeretlen sofőr, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. Tolna-Mözsnél a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre egy autós, a sorompót letörte, majd távozott. Szekszárdon a Sárköz utcában ismeretlen okból lesodródott az útról és fának hajtott egy autós, majd a kocsi kigyulladt és teljesen kiégett. Kiderült, hogy a sofőrt körözték, az autónak már régen lejárt a műszakija.

 Vasárnap Tolnán egy kerékpáros nem adott elsőbbséget és autó elé kanyarodott, így összeütköztek. A kerékpáros könnyebben megsérült.

A 63-as számú főúton nagy sebességgel közlekedett egy autós, megcsúszott az úton és egy villanypásztor karójának, majd fának ütközött, végül a szántóföldön állt meg. A sofőr és utasa is könnyebben megsérült a balesetben.

A hétvégén négy ittas sofőrrel szemben intézkedtek.