Nem áll tőled távol a szereplés, esetleg kis videók készítése sem okoz problémát? Kreatív vagy, tele jó ötletekkel? Szívesen megmutatnád másoknak is az iskolád, vagy a gyakorlati helyed mindennapjainak, rendezvényeinek érdekesebb pillanatait, a szakmádat és persze a tehetséged?

Legyél a sulid, szakmád küldötte/hírvivője/diplomatája/influenszere!

A Tolna Megyei Szakképzési Centrum olyan tanulókat keres, akik szívesen részt vennének információs, szakma-, illetve iskolabemutató kisfilmek készítésében szereplőként, ötletgazdaként, videókészítőként. Az elkészült anyagok a Tolna Megyei szakképzési Centrum, továbbá az iskolák online ó, közösségi média felületein, elsősorban a Tolna Megyei Szakképzési Centrum Tiktok oldalán jelennének meg.

Miért éri meg neked?

Próbára teheted a kreativitásod, fejlesztheted kommunikációs készségedet. A videók készítése jó buli is lehet! Ha ügyes vagy, több felületen is megjelenést nyersz. A legjobb videókat, ötleteket, szereplőket a tanév végén díjazzák.

Ha mindez érdekel, küldd el a neved, sulid nevét, elérhetőségeidet a kommunikacio@tmszc.hu email címre a Sulinfluenszer tárgy megjelölésével.