Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A közelmúltban tartotta meg az idei év első programját Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpont, amely komoly sikert aratott a diákok körében, akik egyébként a célközönség. A fiatalokat ingyenes programmal várták.

Az ingyenes látogatást azzal a szándékkal rendezték meg, hogy Tamási diákjai interaktív módon tudjanak meg új és izgalmas információkat településük történelméről, vadvilágáról.

Az intézmény kiemelt célja a fiatalok környezeti nevelése. A diákokat Réti Nikolett, az önkormányzat munkatársa vezette körbe a látogatóközpont élményalapú bemutatóterein, majd a vízimadarak világával ismerkedtek meg játékos keretek között.

Nyílt napot szerveznek

A DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban legközelebb február 25-én, szombaton szervez egy újabb programot, egy nyílt napot, amelyre minden Tamásiban és a környékben élőt várnak, aki még a nyitás előtt bekukkantana a kulisszák mögé és megnézné, mivel várja az új évben a vendégeket a látogatóközpont.