Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jared Leto nem egy átlagos figura: Golden Globe- és Oscar-díjas amerikai színész, a 30 Seconds to Mars nevű stadionrock banda frontembere, amihez nyúl, az mindig sikeres és nagyszabású lesz. Sokan támadják, hogy zenéjük és koncertélményük hatásvadász és nagyzoló, ahogy maga Leto is egy önimádó, de… a művészvilágban azért ez nem egyedi eset és amíg olyan megkapó szerepeket ad nekünk, mint amiket például a Rekviem egy álomértban vagy a Mielőtt meghaltamban nyújtott, hát nem fogunk haragudni rá! Csak hab a tortán, hogy az 1971-es születésű, lassan 52 éves tálentum 40-nek is mondhatná magát… elfogadnánk, amilyen remekül tartja magát!

Bandájával turnéra indul (jövőre Budapestet is érintik) és elég extra módját választotta a bejelentéshez, hírveréshez. Konkrétan csütörtökön megmászta a New York-i Empire State Building épületének egy szakaszát, a 86. emelettől mászva, 396 méter magasan a metropolisz fölött. Háttérben az álmok egyik fontos városával.

A színész/zenész úgy nyilatkozott, hogy ez az épület számára mindig sokat jelentett. Kiskorától kezdve zenész akart lenni, New Yorkba menni és az Empire State Building mindig egyféle szimbólum volt számára… csodálta, hogy mindössze 13 hónap alatt épült meg, hogy mennyi emberi erő, bátorság, kitartás, áldozat kellett hozzá a maga idejében.

Ilyen legálisan kivitelezett és megvalósított reklámot még senki sem csinált az 1931-ben befejezett elképesztő épületen.

Forrás: Getty Images