Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mi van veled Britney Spears a felügyeleti jog megszűnése óta? Egy hamarosan megjelenő dokumentum filmből erre választ kaphatunk. Britneyt 2021 őszen "szabadult" a több évig tartó gyámság alól.
Egészen pontosan 13 évig volt Britney Spears édesapja gyámsága alatt. A felügyeleti jog 2021. novemberében szűnt meg, s azért rendelték el, mert a híresség mentális problémái erősen indokolták azt. Ön és közveszélyesnek tartották. Nos, egy hamarosan megjelenő dokumentumfilm előzetese szerint még mindig lehetnek problémák Britney körül. A TMZ Investigates: The Price of Freedom (A szabadság ára) című kisfilm a gyámság megszűnését követő másfél évet dolgozza fel. 
A dokumentumfilm betekintést enged Britney jelenlegi mindennapjaiba: házasságába, a családjával való kapcsolatába, s még sok másba. A film május 15-én debütál az amerikai FOX csatornán, bízunk benne készül hozzá magyar fordítás.

nypost.com
photo: Image Group LA/Disney Channel via GI