Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A brazil DJ, zenei producer, Zerb és a kenyai énekesnő, Sofiya Nzau közös dala, a Mwaki a tavasz nagy slágere lett és népszerűsége azóta is töretlen. Fülbemászó dallamának köszönhetően hamar a hallgatók kedvencévé vált. A világszerte népszerű house sláger modern hangzásban ötvözi az EDM elemeit a popzenei struktúrákkal. Sofiya a dalban kenyai Kikuyu törzsi nyelven énekel, a cím pedig szintén ezen a nyelven tüzet jelent. A Mwaki egy fiatal nő és szigorú apja kapcsolatát mutatja be, melyben a lány az apja utasításai ellenére egy olyan férfit választ magának, akitől az apja óvja, s bár eredménytelenül, de igykszik távol tartani. A klipet -melyet Mikhail Mehra rendezett- Kenyában, a Nakuru megyei Hell's Gate Nemzeti Parkban forgatták és természetesen a klipben szereplő táncos csoport is kenyai. A rendező tájékoztatójából megtudhatjuk, hogy nem titkolt céljuk volt az is, hogy a végeredménnyel Kenyát büszkévé tegyék. A számot a független TH3RD BRAIN adta ki és globális kampányának köszönhetően tette világszerte ismertté, a Shazam és a Spotify listáján is előkelő helyen szerepel. Olyan nagy nevek remixelték, mint Tiësto és Major Laser. A klip január végi megjelenése óta több, mint  16 millió megtekintésnél tart.

"Tudtam, hogy a Mwaki különleges, de nem számítottam arra a sikerre és szeretetre, amit elért." – olvasható Zerb nyilatkozata a Music In Africa oldalán.