Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A halloween közeledtével mindenki keresi a szellemeket, sötét és durva árnyalatokat vagy messzemenő színkombinációkat használó körömmintákat!

A halloween kiváló alkalom, hogy felpezsdítsük a kreativitásunk: az egyedi jelmezektől kezdve a merész, művészien alkalmazott halloweeni sminkekig olyan finom vagy túlzó lehet, amilyenre csak a szívünk vágyik. Ha pedig az ünnepi öltözködésről van szó, vétek lenne kihagyni a körmöket. Az idei évben is voltak már körömtrendek, például 3D-s francia körmök, de az a jó a halloweeni körmökben, hogy bármit kihozhatunk belőlük.

 

Sötét őszi köröm.
Ha már Halloween, akkor a körmök is jelmezbe bújhatnak

Mivel mindenszentek éjszakája már a sarkon van, senki sem fogja megkérdőjelezni a szellemeket, a sötét és zord árnyalatokat vagy az elrugaszkodott színkombinációkat tartalmazó körömdíszítést, ami még szórakoztatóbbá teszi a halloweeni körmöket. Természetesen ha halloween-partin veszünk részt, akkor körmeinket a jelmezhez kell igazítanunk.

De ha csak néhány olyan körömdíszre vagy színárnyalatra vágyunk, amelyek a halloweeni hangulatot idézik, akkor ne keressünk tovább ennél a listánál. Mutatunk olyan halloweeni körmöket, amelyek közül nem lesz könnyű választani!

1. Véres körmök

Az egyszínű fehér manikűr vércseppekkel két klasszikus manikűrszínt kombinál hátborzongató módon.

2. Francia manikűr szellemekkel

A francia manikűr kísérteties változata, hiszen a fehér helyett feketét használtak. Egy kis ecsettel könnyen elkészíthető az aranyos szellemkép.

3. Klasszikus őszi minta

Olyan manikűrt keresünk, amely novemberig is kitart? Próbáljuk ki a tök és a földszínek keverékét, melyet lehulló levelek tarkítanak.

4. Sakk-matt

A fekete-fehér kockás köröm egyszerű, azonban egyedi manikűrré válik a játékos körömdíszítés miatt.

5. Pókos köröm

A terrakotta körmök tökéletes hátteret biztosítanak a pók ihlette mintákhoz. Egyszerre játékos és halloweeni hangulata van. Nem javasoljuk azoknak, akik rettegnek a pókoktól.

6. Kontrasztos pókhálók

Ezt a gyönyörű, bonyolult megjelenésű pókhálódesignt valójában egyszerű újraalkotni egy vékony ecsettel. Más színkombinációkat is kipróbálhatunk, szerintünk a klasszikus fekete és a fehér az igazi!

7. Fekete csillogás

A halloweeni körmök elegáns megjelenéséhez próbáljunk ki egy fényes fekete manikűrt egy arany csillámos körömmel. A csillámot a körömágynál összpontosítsuk, és a köröm közepe felé vékonyítsuk el a csillámot, hogy szórt hatást érjünk el.

8. Ördögi körmök

Az ördögszarvak és a körmök hegyére tekert vasvillák különösen pajkosnak tűnnek. Válasszunk tüzes vöröset, hogy még látványosabb legyen a manikűr.

9. Aranyos tökök

Ezek a kézzel rajzolt tökök aranyos, ártatlan módjai a halloween megünneplésének.

 

10. Klasszikus töklámpás

Semmi sem egyszerűbb (vagy klasszikusabb), mint egy narancssárga köröm fekete töklámpás arcával.