Ez adott munkát Tolna vármegye tűzoltóinak a hétvégén. 

  • Péntek hajnalban Kisdorogon, a Fő utcában felborult egy személyautó. A baleset helyszínére a bonyhádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, továbbá megszüntették a forgalmi akadályt. A gépkocsi sofőrje a tűzoltók kiérkezése előtt önerejéből hagyta el az utasteret.
  • Kigyulladt egy főépülettel egybeépített, kilenc négyzetméteres tároló szombat délután Iregszemcsén, a Rákóczi utcában. A mellékhelyiségben bútorokat, tűzifát és gumit tároltak.  A lángok a főépület tetőszerkezetét is elérték. A tűzesethez a tamási önkormányzati és önkéntes, továbbá a siófoki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik vízsugarak és kéziszerszámok segítésével fékezték meg a lángokat, továbbá egy gázpalackot is lehoztak a padlástérből.
  • Füstölést és lángokat észleltek szombat este Pakson, egy Gagarin utcában parkoló gépkocsi ködlámpájánál. A tüzet a paksi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megfékezték egy 6 kilogrammos porral oltó készülék segítségével. A paksi tűzoltók egy hőkamera segítségével átvizsgálták a járművet.

(totó: illusztráció, pixabay)