Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Keresik a több köbméter hulladék „gazdáját”. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán nyomozást folytatnak ismeretlen tettes ellen, hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt.A feljelentés adatai alapján az ismeretlen elkövető 2023. június 23-a előtti időben, Sárpilis határában, az M6-os autópálya melletti földesúton körülbelül két köbméter háztartási lomhulladékot, hűtőszekrényt, szigetelést és hullámpalát helyezett el.

A rendőrség szemtanúkat, vagy olyan személyt keresnek, aki a hulladékot felismeri és az elhelyezőjéről információval rendelkezik.

A rendőrség kéri, hogy aki a képek alapján az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-501-106-os telefonszámon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.