A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Tolna Vármegyei Kormányhivatal közös rendezvényre invitálja az érdeklődőket.

A mai felgyorsult és változó üzleti világban fontosnak tartják, hogy a vállalkozók minden területen ismerjék az új szabályokat, elvárásokat, és felkészültek legyenek a hatósági ellenőrzések során. A rendezvény célja a tájékoztatás a fogyasztói szerződéskötések, és a vállalkozók ezzel kapcsolatos kötelezettségei kapcsán. Az előadás során a vállalkozások megismerhetik a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzéseinek menetét, a jelenlegi szabályokat, előírásokat, elvárásokat.

A rendezvény helyszíne Szekszárd, Arany János utca 23–25. 1. emeleti nagyterem, időpontja április 05. 10.00 – 12.00.

Részletes program:

  • 09.45 – 10.00 Érkezés
  • 10.00 – 10.05 Köszöntő – dr. Horváth Kálmán főispán – Tolna Vármegyei Kormányhivatal
  • 10.05 – 10.10 Köszöntő – dr. Fischer Sándor elnök – Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara
  • 10.10 – 11.30 A vállalkozók kötelezettségei a fogyasztói szerződéskötések kapcsán, avagy mit ellenőriz a Fogyasztóvédelmi Hatóság – dr. Benke Erzsébet osztályvezető – Tolna Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály
  • 11.30 – 12.00 Kérdések-válaszok
A rendezvény regisztráció köteles, a https://tmkik.hu/index.php/regisztracio-a-a-vallalkozasok-kotelezettsegei-a-fogyasztoi-szerzodesek-kapcsan-avagy-mit-ellenoriz-a-fogyasztovedelmi-hatosag-cimu-rendezvenyre/ linken lehet regisztrálni.