A MELLearN – Felsőoktatási Hálózat az Életen Át Tartó Tanulásért Egyesület 2023. június 14-én a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karával közösen rendezi 18. Nemzeti és Nemzetközi Lifelong Learning Konferenciáját, melynek témája Felsőoktatási Lifelong Learning a képesség-fejlesztés, a kultúraközvetítés és fenntarthatóság tükrében: A hatékony tudástranszferek lokális/regionális és globális trendjei.

A tanácskozás témája arra reflektál, hogy milyen irányokba változik és módosul a hazai felsőoktatási lifelong learning a fenntartói modellváltás és a globális kihívások közepette. A résztvevők négy előadást hallhatnak angol nyelven.

A konferencia helyszíne a PTE KPVK, időpontja pedig 2023. június 14., szerda 9:30-18:00 óra között.

A rendezvényen előadások és prezentációk keretében nemzetközileg is elismert kutatók, szakértők elemzik a hazai és a nemzetközi felsőoktatási környezetben zajló egyéni, közösségi és szervezeti tanulás folyamatait, tényezőit, különös tekintettel ezek tartalmi, módszertani feltételeire.

Amennyiben részt vennél a konferencián, küldd el az előadásod magyar és angol nyelvű absztraktját, illetve a jelentkezésed 2023. május 26-ig a www.mellarn.hu oldalon.