Az ünnepnapok – így a szeptember második hétvégéjén zajló Bátaszéki Bornapok is – azt a célt szolgálják, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapjainkból megtörve a folyton készen kell állni létet, amikor nincs idő megállni, nincs alkalmunk átélni a közösségi érzést. Találkozási pont, jelentősége pedig felbecsülhetetlen.

Ezen gondolatokat csokorba fűzve invitálnak a rendezvény szervezői a közelgő eseményre. A Bátaszéki Bornapok teret ad a borászatoknak, hogy kiváló minőségű boraikat megmutathassák, a bornapokra látogatók pedig a finom borok mellett színvonalas műsort élvezhessenek három napon keresztül.

Bátaszék Város Önkormányzata, az esemény támogatói és a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft. bízik az égiekben, jó időre készülve végzik az utolsó simításokat.


 
A Bátaszéki Bornapok – a finom borok és a színes programkínálat mellett úgy, mint a szüreti felvonulás, Géza koronázási ceremónia, népzenei- és könnyűzenei koncertek, vidámpark – könnyed kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.