Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az egyenruhások továbbra is a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

Az elmúlt napokban a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársa tartott toborzást a városban, a Helytörténeti Múzeum kertjében megtartott Civil Majális elnevezésű rendezvényen.

A toborzásban Tóth Szilvia r. főtörzszászlós munkáját három rendészeti szakos tanuló is segítette, akik a Tolna Megyei SZC  Apáczai Csere János Technikumból vettek részt az eseményen.

Számos helyen találhatsz információkat

Így például szórólapokon, a rendőrség weboldalán, de a közösségi médiában is.  Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu  címen tudsz érdeklődni.