Folyamatos a tobozás. A vármegye rendőrei a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket. A Tolna vármegyei egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat.

Szekszárdon január 24-én toboroztak

A rendőrsé munkatársa az érdeklődők részére szórólapokat osztott, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. 
A határvadászképzéssel kapcsolatban online itt érdeklődhetsz >>>

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna vármegyei rendőrség  Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu  címen lehet érdeklődni.
A következő héten – január 29. és február 2. között – Dombóváron, Tamásiban, Pakson, Simontornyán és Szekszárdon is toboroznak majd.