Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Karácsonykor nem maradhat el a családlátogatást és a sütés-főzés, de sok időt töltünk otthon, a szeretteinkkel is.

A legkedveltebb időtöltésünk pedig a filmezés – derül ki a Disney+ felméréséből. Ilyenkor akár napi három vagy négy órát is eltöltünk a televízió előtt.

Közös, családi program ilyenkor a filmnézés, hiszen az ünnepek alatt tudunk több időt a szeretteinkre fordítani. Ráadásul a hideg időben nincs kedvünk túl hosszú ideig a szabadban tartózkodni, ezért sokkal jobban esik összegyűlni az otthon melegében.

Nagyon kevesen, de vannak olyanok, akik inkább egyedül tévéznek, közülük sokan kedvelik a sorozatokat. Jellemzően a tinik és a nyugdíjasok választják ezt a kikapcsolódási formát decemberben.

Azok, akik elmúltak már húsz évesek, nem csak a hagyományos tévézést kedvelik, köreikben népszerűbbek a különböző streaming szolgáltatások.

A műfajok közül pedig legtöbben a vígjátékokra vagyunk kíváncsiak az év ezen szakaszában. A hideg idő és az év vége közeledtével sokan az otthon melegét részesítik előnyben a kültéri programokkal szemben, ilyenkor több idő jut a maratoni filmezésekre is.

Népszerű időtöltés még a játék, az olvasás, illetve a passzív pihenés is.

/Forrás: disneyplus.com/hu-hu/