Kezdőlap KÉK HÍREK

Megtalálták O. Lászlót!

Egy szedresi nő tett bejelentést, mert idős hozzátartozója, O. László szeptember 8-án eltűnt otthonról, azóta nem találják. A férfi keresését szekszárdi kollégáink megkezdték, miközben felhívást is közzétettünk a megtalálása érdekében.

A kutatásban résztvevő rendőrök között volt Rikkers Péter törzszászlós is, aki Szedresben kiváló helyismerettel rendelkezik. Ma  délután a település melletti bokros részen, a vasúti sínek mellett találta meg a legyengült férfit.

Azonnal értesítette a többieket, és a bokros területről közösen kivitték O. Lászlót, majd hívták a mentőket, akik kórházba szállították. Kollégáink a kutatáshoz kérték a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjainak segítségét is, de munkájukra ezúttal nem volt szükség.


 

Előzmények:

Jelenleg is keresik az idős férfit. A Szekszárdi Rendőrkapitányság  eljárást folytat Orsós László eltűnése kapcsán.

A 70 éves szedresi férfi   szeptember 8-án délután távozott otthonából ismeretlen helyre, azóta tartózkodási helye nem ismert, életjelet nem ad magáról. O. László körülbelül 170 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid, ősz hajú.  Eltűnéskori ruházata barna hosszú ujjú ing, szürke vagy fekete melegítőnadrág, fekete színű sportcipő, melyen fehér csíkok vannak.

A férfi epilepsziás, de gyógyszerei nincsenek nála.

A rendőrök kutatómentők segítségével jelenleg is keresik.  

FONTOS!
A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri egységnél, hívja a 0674/501-106-os telefonszámot vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.