Újabb állomásához érkezett az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület 2022 a kézimunka és képzőművészeti kiállítások éve a klubban programja. A legújabb tárlaton, amely a Megvalósult álmok címet kapta Enyedi Árpádné (gobelinképek, horgolások), Kerepesi Ottóné (gyöngyékszerek) és Bunkóczi András (szobrok, versek) a kiállítók.

Megvalósult álmaik kerülnek kiállításra

Mindhárman megálmodtak valami különlegeset: szép, míves, értékes gyöngyékszereket, meseszerű gobelinképeket, leheletfinom csipkéket, terítőket és elgondolkodtató, lélekemelő, összetett alkotásokat. Megálmodták és megvalósították műveiket. Munkájuk eredményét, megvalósult álmaikat tárják a közönség elé a kiállításon.

November 22-ig lesz látogatható a tárlat

A kiállítás az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület székhelyén tekinthető meg november 22-ig minden hétfőn és kedden 13 és 18 óra között. A látogatóknak lehetőségük nyílik találkozni a kiállítókkal, és így bővebb ismeretet szerezni az alkotásokról, valamint a készítés folyamatáról. A kiállítás látogatásának tervezhetősége, szervezhetősége érdekében szívesen fogadnak előzetes bejelentkezést a szervezők, Lovásziné Anna a 20/411-0620 és Kerepesiné Katika a 20/209-4392 telefonszámon.