Sokan érdeklődnek a lehetőség iránt. A Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket, legutóbb is a rendőrök.

A Paksi- és a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai Dunaszentgyörgyön, Dunaföldváron és Tamásiban, a Coop-napon szerveztek toborzást. 

Van, aki éppen váltana

Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A határvadászképzéssel kapcsolatban online is tudsz információkat szerezni a police.hu oldalon. 

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a böhmr@tolna.police.hu, vagy a karrier@tolna.police.hu – címeken lehet érdeklődni.
Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.