Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Yassine Cheuko a kommentelők szerint egy valóságos nindzsa. Cheuko akkor vált híressé, amikor David Beckham személyesen bízta meg Lionel Messi védelmével, azt követően, hogy argentin az Inter Miami csapatához igazolt. Úgy tűnik, ennél alkalmasabb személyt nem is rendelhettek volna Messi mellé.

Az egykori haditengerész és MMA harcos nem veszi félvállról a munkáját, most azonban az eddigieknél is különösebb módon tűnt fel az argentin mellett.
 

Messi épp egy akadémiát látogatott meg, ahol már várták a gyerekek. Elsőre úgy tűnik, egyedül sétált a fiatalok felé, ám egyszer csak feltűnt mögötte Cheuko, a videót elnézve látszólag a semmiből.

Persze ha jobban megnézzük a felvételt, kiderül a turpisság, minden bizonnyal a Messit követő golfkocsiról pattant le a testőre, aki ezúttal kedélyesen terelgette az izgatott gyerekeket.

 

Kétségtelen, hogy Cheuko Messi testőrségének legnépszerűbb tagja, ám nem ő az egyetlen, akit kijelöltek az argentin védelmére. Messit és családját legalább 50 fős csapat védi Miamiban, illetve állandó kísérete is van.