Ha szeretnél egy jót mulatni, akkor most figyelj! A Babits Mihály Kulturális Központba látogat a  Zenthe Ferenc Színház és a Soproni Petőfi Színház néhány tagja a Déryné program keretein belül.  Az előadásuk címe Tanulmány a nőkről – zenés válóok két részben.

A történetről

„A nők gyakran gondolják azt, hogy a férfiak ostobák. Hogy miattuk dúlnak háborúk a kontinenseken, és hogy az ő korlátoltságuk következtében drágák a ruhaanyagok. És hogy általában milyen más lenne az élet, ha nem nyüzsögne mindenütt az a sok férfi. De ha már belepték a Földet, miért nem azért élnek, hogy megértsék a női lélek mélységeit?" – filozofál az író, aki tanulmányt ír nőkről. S így gondolja az a három nő is, aki úgy dönt elég volt és ideje lapátra tenni a házas életet. Az elhatározás akkor lesz igazán érdekes, amikor a férjek a fenyegetőzést komolyan veszik és a csinos válóperes ügyvédnő láttán hajlanának is a dologra. De mi történik, ha egy nő megkapja az élettől azt, amire vágyott?

A rendezvényre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az intézmény jegypénztárában és a Tourinform Irodában lehet.