3 hónap

Rebecca Ferguson, a Dűne és a Mission: Impossible – Leszámolás sztárja, nemrégiben sokakat megdöbbentett egy podcast-interjúban történt vallomásával, amelyben egy meg nem nevezett színésztársával való konfliktusáról számolt be egy film forgatásán. Az eset természetesen azonnal kiverte a biztosítékot a rajongók körében, és számos találgatás indult el az érintett színész kilétével kapcsolatban.

A történet a Reign with Josh Smith podcastben került elő, ahol Ferguson részletesen beszélt arról az incidensről, amikor egy konfliktusba keveredett egy kollégájával egy filmforgatás során. Bár a színésznő nem fedte fel az illető színész nevét, számos utalásból arra lehet következtetni, hogy az eset az ősz egyik nagyobb produkciójában történhetett.

A beszámoló szerint a kolléga rendkívül bizonytalan és dühös volt, amiért nem tudta úgy hozni a jeleneteket, ahogyan azt szerette volna. Ferguson, aki maga is sebezhetőnek érezte magát, leordításnak és szidalmazásnak volt kitéve a forgatáson. Az incidens után a színésznő szembe mert helyezkedni a kollégával, és követelte, hogy cseréljék le őket teniszlabdákra, vagy legalább hadd játsszon a kollégájával háttal, hogy ne kelljen az arcába néznie.

A színésznő felidézte, hogy az illető a film stábja előtt olyan dolgokat mondott neki, mint: "Te színésznek nevezed magad?" és "Ezzel kell dolgoznom?".

"Csak álltam ott és összetörtem" – mondta Ferguson.

Bár Ferguson nem nevezte meg az illető színészt, kizárta a találgatásokból Hugh Jackmant és Tom Cruise-t, akikkel korábban együtt dolgozott. Az incidens kapcsán Dwayne "The Rock" Johnson is szót emelt, támogató kommentben fejezve ki véleményét, és kifejezve csodálatát a színésznő bátorsága iránt.

"Utálom ezt látni, de imádom látni, ahogy szembeszáll a baromságokkal" – írta The Rock az X-en – "Rebecca volt az őrangyalom, akit a mennyből küldtek a forgatásunkra. Imádom ezt a nőt."

Az ügy természetesen továbbra is találgatások forrása marad, és a rajongók kíváncsian várják, hogy kiderüljön az érintett színész kiléte és az eset pontos körülményei. .