Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
43 millió dollárt vagy inkább egy steak vacsorát szeretnél? Egy amerikai nőnek sajnos nem sok választása maradt, még azután sem, hogy megütötte a jackpotot.

Katrina Bookman a Queens állambeli Jamaicában található Resorts World Casino nyerőgépein játszott, amikor a képernyő felvillant, s rádöbbent, hogy megütötte az USA történetének legnagyobb nyerőgépes jackpotját: 42 949 672 dollárt nyert a kaszinóban.
A pillanatot egy fotóval meg is örökítette, és még hosszú perceken keresztül állt lezsibbadva a játékgép előtt, hiszen egyszerűen nem tudta feldolgozni, hogy az egész életét megváltoztató összeg ütötte a markát.
Bookmannek akkor annyit mondtak, hogy majd másnap menjen vissza, hogy megbeszéljék a nyeremény kifizetését, ám amikor megkérdezte az egyik alkalmazottat, hogy milyen összeggel távozhat majd, ő nemes egyszerűséggel közölte vele:
“Nem nyertél semmit.”
New York állam szerencsejáték-bizottsága szerint ugyanis a játékgép, melyen Bookman is játszott, épp akkor hibásodott meg, a valódi nyereménye pedig potom 2,25 dollár. A kaszinó azért is tagadhatta meg a mesés összeg kifizetését, mert a gépre volt ragasztva egy nyilatkozat, mely szerint “meghibásodás minden kifizetést és játékot érvénytelenít”.
E dokumentum megléte miatt pedig a bizottság úgy határozott, a hatályos törvények értelmében csak annyit kell a nőnek kifizetniük, amennyit ténylegesen nyert. A kaszinó pedig a végtelenül csalódott nőnek felajánlott egy ingyenes steak-vacsorát, ami aligha kárpótolja majd, de legalább ehet egy jót.
Noha az eset már nem most történt, a nő évekkel a történtek után úgy határozott, perre viszi, és megpróbálja kicsikarni a kaszinóból a mesés jackpotot, miután ügyvédje azzal érvel, hogy:
“Nem állíthatja azt, hogy egy gép elromlott, csak mert azt akarja, hogy az elromoljon. Ez azt jelenti, hogy nem volt ellenőrizve? Hogy nem volt karbantartva? És ha mégis, akkor ez azt jelenti, hogy azoknak, akik Bookman előtt játszottak a géppel, nulla esélyük volt a nyerésre?”