Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A győrújbaráti nemzeti szépségkirálynőnk, Horváth Boglárka ismét nagy célt tűzött ki magának, ezúttal modellversenyen fogja öregbíteni tudását és tapasztalatát.

Győr-Moson-Sopron vármegyéből Horváth Boglárka indul az idén Magyarországon is debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!
 A rutinos versenyző ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között november 24-én az Aquaworld Resort dísztermében, ahol a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a Crystal kisestélyi kerül terítékre. Ezt követően az indulók Paloma fürdőruhában vonulnak fel, és a gálaest végén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

Íme egy kis bemutatkozás Boglárkától:
Horváth Boglárka vagyok 20 éves, Győrben és Budapesten lakom. A budapesti Metropolitan Egyetemen tanulok kereskedelem és marketing szakon, mellette pedig riporterként dolgozom. A riporterkedés mellett modellkedem is, freelancer modellként tevékenykedem lassan 5 éve, aminek köszönhetően számos fotózáson, divatbemutatón és szépségversenyen részt vehettem. Nagy öröm számomra, hogy a Miss Hungary 2022 Nemzeti Szépségverseny királynője lehetek, ami szintén hozzájàrult a modellkedésben való fejlődésemhez az ott kapott lehetőségekkel. Szabadidőmben edzek és táncolok, nagyon fontos számomra a testmozgás és az egészséges életmód.

Szurkoljunk együtt Horváth Boglárkának a modellversenyen!