Egy apró állat fenekestül felforgatta a skóciai Perthshire-ben található, nagyüzemi süteményekre szakosodott cég egyik üzletét: 3 nap kellett, hogy kitessékeljék az üzletből.

Az történt ugyanis, hogy a skóciai Perthshire-ben található egyik Greggs üzletet be kellett zárni, miután egy túlzottan kalandvágyó mókus beszökött, és előszeretettel mászkált a cukrászati termékek között, a dolgozók legnagyobb bánatára.
Az állatot még szombaton fedezték fel az üzletben, s csak kedd este sikerült kitessékelni, amikor a mókus úgy határozott, beszalad a közeli Faskally erdőbe. A Greggs egy tweetben számolt be a kissé röhejes esetről, s kellő öniróniával azt írták, “egy kezdő kolléga” volt a rágcsáló, aki kicsit átrendezte a kirakatot."
A több száz kedvelést kapott tweet után a Greggs ismét tweetelt:
“Néhányan talán észrevették, hogy a héten volt egy új kezdő kollégánk az üzletben. A barátságos helyiek pedig felajánlották segítségüket, hogy előcsalogassuk a mókust.”
A tweetben azzal is viccelődtek, hogy mégis ki akarna elhagyni egy olyan üzletet, mely rogyásig van cukrászati termékekkel, ezt pedig ők is megértik, éppen ezért tiszteletbeli munkatárssá avatták a mókust a Greggsnél.
Noha a rágcsáló azonnal belopta magát a helyiek szívébe, természetesen szükség volt egy komoly takarításra és fertőtlenítésre is a kalandvágyó mókus távozását követően. A cég azonban annyira lazán kezelte a helyzetet, hogy még egy névtáblát is készítettek, kifejezetten a mókus számára – az azonban nem derült ki, hogy ilyen rövid munkavégzés után vajon jogosult-e végkielégítésre a rágcsáló.