Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Áll a bál a Mötley Crüe körül az elmúlt napokban: Mick Mars beperelte egykori zenésztársait, és azt állította, hogy Vince Neil, Nikki Sixx és Tommy Lee is sok esetben háttérsávokat használtak a banda tavalyi amerikai turnéján, mégis az ő teljesítményét kritizálták és az őt megillető bevételek nagy részétől is megfosztották. A zenekar tagjai természetesen mindent tagadnak, menedzserük, Allen Kovac pedig elsősorban Mars tanácsadóit tartja hibásnak, akik szerinte kihasználják a gitáros rossz egészségi állapotát.

"Mick lejárató kampányt indított a Mötley Crüe ellen, ráadásul aljas rágalmakkal, megalapozatlan vádaskodással és a tények elferdítésével próbálja befolyásolni a rajongókat. Szögezzük le, hogy itt nem Mick az áldozat, hanem a zenekar és az a brand, amire Mick is nagyon büszke. Én nem is rá haragszom, hanem a tanácsadóira, akik manipulációval elérték, hogy szavakkal és tettekkel támadja a számára is fontos Mötley Crüe brand-et. Ezek az emberek kihasználják, hogy Mick beteg, és ezt bizony idősbántalmazásnak hívják. Fogalmuk sincs, milyen lavinát indíthatták volna el ezzel, de abban maradtunk a banda tagjaival, hogy ők nem fognak beszélni erről, hogy véletlenül se hangolják a rajongókat Mick ellen. Azt viszont szeretném tisztázni, hogy egyáltalán nem bántunk vele rosszul, sőt, jobb bánásmódban részesült, mint bárki más. Vigyáztunk rá és megmentettük az életét."

 

A Mötley Crüe május 29-én az MVM Dome-ban lép fel!