Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Magyarországot is meghódítja az ázsiai gyógyászatban már jól ismert gyöngypor, amely számos területen felhasználható.

Az óceáni gyöngypor a 100%-ban természetes, óceáni igazgyöngy finomőrleménye, ami nem csak a szépségápolásban, de a sportolók számára is rendkívül hasznos: a gyöngypor mellett funkcionális kollagén-peptideket tartalmazó termékek jelentősen segítik a megfelelő mennyiségű kollagén beépülését az inakba, az ízületekbe, a csontokba és az izmokba.

„Munkánk során egy úgynevezett forgórendszert alkalmazunk, melynek lényege, hogy különböző időszakokban más és más izomnak, ízületnek, csontnak és inaknak megfelelő funkcionális kollagént használunk. A váltakozó rendszer miatt a szervezet nem tud teljesen hozzászokni a kollagénekhez, amitől jobban ki tudják fejteni a hatásukat a termékek”– fejtette ki Dr. Magyar Mátyás, PhD. ortopéd-traumatológus, a Fájdalom Ambulancia alapítója és vezető orvosa, a Seven Sekina nagykövete.
Hozzátette, étrend-kiegészítőként fogyasztva erősíti a bőrt, a hajat és a körmöket, kiváló anti-aging komponens. Mindemellett gyulladáscsökkentő és ösztönzi a szervezet saját kollagéntermelését, segíti a bevitt kollagén felszívódását, ám a legjobb benne, hogy ott hat, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Állítólag ez a különleges termék a mély, nyugodt alvást, és a kiegyensúlyozott, stresszmentes hétköznapokat is segíti.